Layla Prismatic Rhythm, Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) 10. Yıl Dönümü kapsamında 9 Ekim 2026’da çıkacak ve etkinlik yoluyla ücretsiz elde edilebilecek yeni bir Collector kostümüdür.
Oyuncular, 9 Ekim – 19 Kasım 2026 tarihleri arasında düzenlenecek Layla’s Stellar Gala etkinliğine katılarak kostümü kazanma fırsatı yakalayabilecek.
Etkinlikte Starfall Breakout adlı bir mini oyun da yer alacak.
Peki, Layla Collector kostümü ücretsiz nasıl alınır? Etkinlik ne zaman başlıyor ve hangi koşullar resmen doğrulandı?
Layla Prismatic Rhythm: Genel Bilgiler
| Detay | Bilgi |
|---|---|
| Oyun | Mobile Legends: Bang Bang |
| Kahraman | Layla |
| Kostüm | Prismatic Rhythm |
| Kostüm Seviyesi | Collector |
| Etkinlik | Layla’s Stellar Gala |
| Çıkış Tarihi | 9 Ekim 2026 |
| Bitiş Tarihi | 19 Kasım 2026 |
| Mini Oyun | Starfall Breakout |
| Elde Etme Yöntemi | Etkinliğe katılarak ücretsiz |
Kısa cevap: Layla Prismatic Rhythm, 9 Ekim 2026’da geliyor. Oyuncular Layla’s Stellar Gala etkinliğine katılıp Starfall Breakout mini oyununu oynayarak Collector kostümünü ücretsiz kazanma fırsatı elde edebilir.
Layla Prismatic Rhythm Ne Zaman Çıkacak?
Layla Prismatic Rhythm için resmen açıklanan çıkış tarihi 9 Ekim 2026’dır.
Kostüm, MLBB’nin ALL IN MLBB adlı 10. yıl dönümü kampanyası kapsamında sunulacak.
Layla’s Stellar Gala etkinliği 19 Kasım 2026’da sona erecek.
9 Ekim, etkinliğin başlangıç tarihidir. Bu tarih, kalıcı kostümün ilk gün giriş yapan tüm oyunculara otomatik olarak verileceği anlamına gelmez.
Kesin başlangıç saati ve ödül alma süresi için oyun içi etkinlik sayfasını kontrol edin.

Layla Collector Kostümü Ücretsiz Nasıl Alınır?
MOONTON Games, Layla’nın yeni Collector kostümü için Layla’s Stellar Gala aracılığıyla ücretsiz bir elde etme yöntemi bulunduğunu doğruladı.
Adım 1: MLBB’ye Giriş Yapın
9 Ekim – 19 Kasım 2026 tarihleri arasında Mobile Legends: Bang Bang’i açın.
Yıl dönümü etkinlikleri bölümünde Layla’s Stellar Gala’yı bulun.
Adım 2: Starfall Breakout’a Katılın
Etkinlik sayfası üzerinden Starfall Breakout mini oyununa girin.
MOONTON, bu mini oyunun ücretsiz Layla Collector ödülüyle bağlantılı olduğunu resmen doğruladı.
Adım 3: Resmî Görevleri Kontrol Edin
Oyun içindeki görevleri, ilerleme göstergelerini ve ödül koşullarını inceleyin.
22 Eylül 2026 itibarıyla resmî yıl dönümü duyurusunda kesin puan gereksinimi, tüm görevlerin listesi veya kostümü almak için gereken minimum gün sayısı belirtilmedi.
Gelişmiş Sunucu’ya ait bilgileri kesin kurallar olarak değerlendirmeyin.
Adım 4: Kostümünüzü Alın
Etkinliğin resmî koşullarını tamamladıktan sonra Layla Prismatic Rhythm ödülünü talep edin.
Ödülünüzü 19 Kasım 2026’da etkinlik sona ermeden önce almayı unutmayın.
Önemli: Kostüm etkinlik yoluyla ücretsizdir, ancak otomatik giriş ödülü değildir.
Starfall Breakout Nedir?
Starfall Breakout, Layla’s Stellar Gala etkinliğine özel bir mini oyundur.
MOONTON Games, oyuncuların bu mini oyuna katılarak Collector kostümünü elde etme fırsatı yakalayacağını açıkladı.
Ancak resmî yıl dönümü duyurusunda oyunun tüm mekanikleri, deneme hakkı sayısı, puan sistemi ve nihai ödül koşulları ayrıntılı şekilde açıklanmadı.
Kesin bilgiler için etkinlik başladıktan sonra MLBB içindeki resmî kuralları kontrol edin.
Layla Prismatic Rhythm Tasarımı ve Efektleri
Prismatic Rhythm, Layla için uzay ve çok renkli enerji temalarından ilham alan yeni bir görünüm sunuyor.
MLBB’nin resmî tanıtımında Layla, evrende yolculuk yapan ve yanardöner enerjiyle yıldızları uyandıran bir karakter olarak anlatılıyor.
Normal saldırı, birinci yetenek, ikinci yetenek, ulti ve diğer animasyonların nihai efektlerini görmek için oyun içindeki resmî kostüm ön izlemesini inceleyin.
Yıl dönümü duyurusunda her yeteneğin efektleri ayrı ayrı ve eksiksiz biçimde açıklanmadı.
Layla Prismatic Rhythm Gerçekten Ücretsiz mi?
Evet. MOONTON Games, kostümün Layla’s Stellar Gala etkinliğine katılarak ücretsiz alınabileceğini doğruladı.
Oyuncuların ödülü elde etmek için etkinliğin resmî koşullarını tamamlaması gerekiyor.
Ücretsiz olması, kostümün tüm hesaplara otomatik dağıtılacağı anlamına gelmiyor.
Diğer Ücretsiz MLBB 10. Yıl Dönümü Kostümleri
Layla’nın yanı sıra Nana ve Chou da yıl dönümüne özel ücretsiz kostümler alıyor.
Nana – Stardust Dreamer
- Tarih: 4 Eylül – 1 Kasım 2026
- Etkinlik: 10th Anniversary Celebration Pass
- Ödül: Ücretsiz Epic kostümü
Chou – Starforger’s Glory
- Tarih: 18 Eylül – 25 Ekim 2026
- Etkinlik: Skin Jigsaw Puzzle – Chou
- Ödül: Ücretsiz yıl dönümü kostümü
Daha fazla bilgi için MLBB 10th Anniversary 2026: Ücretsiz Kostümler, Etkinlik Takvimi ve Eylül Güncellemeleri rehberimizi okuyun.
Layla Prismatic Rhythm Sık Sorulan Sorular
Layla Prismatic Rhythm ne zaman çıkacak?
Kostüm 9 Ekim 2026’da çıkacak.
Layla Collector kostümü ücretsiz nasıl alınır?
Layla’s Stellar Gala’ya katılın, Starfall Breakout mini oyununu oynayın ve resmî ödül koşullarını tamamlayın.
Prismatic Rhythm bir Collector kostümü mü?
Evet. MOONTON Games, kostümün Collector seviyesinde olduğunu doğruladı.
Kaç puan gerekiyor?
22 Eylül 2026 itibarıyla resmî duyuruda kesin puan gereksinimi açıklanmadı.
Etkinlik ne zaman bitiyor?
Layla’s Stellar Gala, 19 Kasım 2026’da sona erecek. Kesin kapanış ve ödül alma saatini oyun içinden kontrol edin.
Sonuç
Layla Prismatic Rhythm, Mobile Legends: Bang Bang’in 10. yıl dönümüne özel Collector ödüllerinden biridir.
9 Ekim – 19 Kasım 2026 tarihlerini unutmayın. Layla’s Stellar Gala’ya katılın ve ücretsiz Collector kostümünü elde etmek için resmî etkinlik koşullarını takip edin.
Resmî kaynak: MOONTON Games 10. Yıl Dönümü Duyurusu.
Bilgiler 22 Eylül 2026 tarihinde doğrulanmıştır. Görevler ve ödül koşulları için oyun içindeki nihai kurallar geçerlidir.