View All Results >

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

View All Results >

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

View All Results >

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Eylül 2025’te MLBB Oyun Ödülleri ve Maksimum Elmaslar için İlk Yükleme Etkinliği

A First Top-up Event by Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) in September 2025: Promotion with Gaming Rewards & Diamonds

Mobile Legends: Bang Bang (MLBB), 1 Eylül 2025 saat 16:00 GMT+8’de, ilk yükleme ödüllerinin tamamen sıfırlanacağı özel bir etkinlik başlatıyor. Bu promosyon, tüm Mobile Legends oyuncularının oyuna katılarak premium ödüller kazanmasına imkan tanıyor ve daha önce MLBB’ye yükleme yapıp yapmadığınız fark etmeksizin eşsiz bir değer sunuyor.

Mobile Legends: Bang Bang, “İlk Yükleme Hediyesi” ve “Elit Kostümler İçin Elmas Yükleme” adında iki alt etkinlik sunuyor. Bu kampanyalar stratejik MLBB elmas yatırımıyla oyunculara en yüksek faydayı sağlaması için birbirine entegre tasarlandı. Mobile Legends: Bang Bang’in resmi ortağı JollyMax, kolay, hızlı ve güvenli elmas yükleme imkanı sunarak oyunculara ekstra değer katıyor.

Etkinlik 1: Mobile Legends İlk Yükleme Hediyesi

Mobile Legends: Bang Bang’in (MLBB) ana promosyonu olan İlk Yükleme Hediyesi, oyuncuların herhangi bir miktarda yükleme yapmasını gerektiriyor. Böylece oyuncular, kalıcı bir kahraman seçim paketi ve özel bir kostüm seçim paketi kazanıyor.

Bu özel teklif, önceki sürümlerden büyük farklar taşıyor çünkü kahraman havuzu güncellenmiş durumda ve oyuncular önceki ilk yükleme etkinliklerine kıyasla fazladan bir özel kostüm elde ediyor.

Daha iyi bir oyun deneyimi ve gelişmiş özellikler için, Mobile Legends elmaslarını kolay, hızlı ve güvenli şekilde JollyMax resmi sitesinden yükleyebilirsiniz.

Mobile Legends: Bang Bang Etkinlik 1: Kalıcı Kahraman Seçim Paketi & Özel Kostüm Seçim Paketi Kazanmak İçin İlk Yükleme Hediyesi

“İlk Yükleme Hediyesi” Kampanya Özeti

Etkinlik Zamanı: 1 Eylül 2025, 16:00 (GMT+8)

Katılımcılar: Tüm MLBB oyuncuları, daha önce yükleme yapmış olsun ya da olmasın.

Kurallar: Etkinlik süresince herhangi bir miktar yükleme yapıldığında, 1 kalıcı kahraman seçim paketi ve 1 özel kostüm seçim paketi kazanılır.

Ödüller: 1 Kahraman Seçim Paketi ve 1 Özel Kostüm Seçim Paketi

Özellikler:

• Oyuncular, önceki benzer etkinliklere göre fazladan özel bir kostüm alacak ve kahraman havuzu güncellenmiş olacak.
  • Yeni ilk yükleme etkinliğiyle, oyuncular herhangi bir yüklemeden sonra ödüllerini alabilecek.

Etkinlik 2: Mobile Legends Elmas Yükleme ile Elit Kostümler

Bu ikinci etkinlik, İlk Yükleme Hediyesi’nin tamamlanmasının ardından aktif oluyor ve katılım için en az iki yükleme gerektiriyor. Katmanlı ödüller şunları içeriyor:

• 1 MLBB Elması: Elit Kostüm Deneme Paketi (3 gün) x1, Şans Çekiliş Bileti x3, Savaş Puanı x1.888, Çift BP Kartı (3 gün) x1. Çekiliş biletleri, mağazada belirli seviyeye ulaşıldığında kullanılabilir.
  • 50 MLBB Elması: 3 seçenekten birini seçebileceğiniz Emoji Seçim Paketi.
  • 100 MLBB Elması: Rol seçimi ve yeniden rastgele seçenek sunan Epik Kostüm Paketi.

Yüklenen elmaslarda yalnızca temel elmaslar sayılır, bonuslar dahil edilmez. Ayrıca Haftalık Elmas Kartı ve Alacakaranlık Kartı gibi satın alımlar da geçerli olacaktır.

Epik Kostüm Rastgele Paketi, oyuncuların bir kahraman seçmesine ve o kahramana ait rastgele bir kostüm kazanmasına imkan tanır. Kahraman seçimi, her biri 10 elmas karşılığında en fazla 3 kez yeniden yapılabilir.

Mobile Legends: Bang Bang’in resmi ortağı JollyMax, global oyuncular için kolay, hızlı ve güvenli elmas yükleme hizmeti sunuyor.

Mobile Legends: Bang Bang Etkinlik 2: Elit Kostümler İçin Elmas Yükleme

“Elit Kostümler İçin Elmas Yükleme” Kampanya Özeti

Etkinlik Zamanı: 1 Eylül 2025, 16:00 (GMT+8). “İlk Yükleme Hediyesi” ile aynı.

Katılımcılar: MLBB oyuncularının öncelikle İlk Yükleme Hediyesi’ni tamamlaması gerekiyor.

Kurallar:

1. Yüklenen 1, 50 ve 100 MLBB elması karşılığında katmanlı ödüller alınır.
  2. Yalnızca temel elmaslar sayılır, Haftalık Elmas Kartı ve Alacakaranlık Kartı gibi satın alımlar da dahildir.
  3. Epik Kostüm Rastgele Paketi: Oyuncular bir rol seçer ve rastgele kostüm alır. 10 elmas karşılığında en fazla 3 kez yeniden seçim yapılabilir.

Ödüller: 1 Elit Kostüm Deneme Paketi (3 gün), 3 Şans Çekiliş Bileti, 1.888 Savaş Puanı, 1 Çift BP Kartı (3 gün), 1 Emoji Seçim Paketi ve 1 Epik Kostüm Paketi.

Özellikler: Kurallar aynı kalırken ilerleme sıfırlanıyor.

• İlk yüklemeden sonra oyuncular, toplam elmas yükleme seviyelerine göre ödüller alacak.
  • 100 MLBB elması biriktiğinde, oyuncular seçtikleri kahramana S-seviyesi kostüm alabilecek.

Sonuç: MLBB Yükleme Etkinliklerinde Maksimum Ödüller

Eylül 2025’teki iki yükleme etkinliği, oyunculara stratejik plan yaparak en iyi şekilde yükleme yapma fırsatı sunuyor. Haftalık Elmas Kartı ve Alacakaranlık Kartı gibi ürünler de elmas birikimine dahil edildiğinden esnek seçenekler bulunuyor.

Mobile Legends: Bang Bang, tüm oyuncuların geçmiş katılımlarına bakmaksızın premium ödüller kazanabilmesi için ilerleme sıfırlama mekanizması tasarladı. Bu da Eylül 2025 promosyonunu MLBB’nin global topluluğu için benzersiz ve kapsayıcı hale getiriyor.

İlgili Sütun

APK Android Oyunları ve Uygulamaları
Diğer Oyun Platformları
Genel
iOS iPhone iPad Oyunlar ve Uygulamalar
Mobil Oyunlar ve Uygulamalar
Nintendo Switch Oyunları ve Uygulamaları
PC Oyunları ve Uygulamaları
PlayStation Oyunları ve Uygulamaları
Web Oyunları ve Uygulamaları
Xbox Oyunları ve Uygulamaları
Scroll to Top