View All Results >

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

View All Results >

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

View All Results >

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ücretsiz Altın ve Hediye Paketleri için Mart 2026 Wartune Ultra Kodları

Wartune Ultra's March 2026 Redeem Codes for Free Gold & Gift Packs

Wartune Ultra, Android ve iOS cihazlar için tasarlanmış, fantezi ve strateji unsurlarını bir araya getiren devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur (MMORPG). Oyun, 7road International HK Limited tarafından geliştirilip yayımlanmakta olup oyunculara balen, altın, mücevher paketi, rün taşı, bilet, anahtar, stamina iksiri, parşömen ve çok daha fazlasıyla takas edilebilen hediye kodları sunulmaktadır.

Wartune Ultra için yeni ve aktif kodlar mı arıyorsunuz? Bu JollyMax rehberi, güncel hediye kodlarını ve bunların nasıl kullanılacağını bir araya getiriyor. Kodlar genellikle bir ila iki hafta geçerli olduğundan, süreleri dolmadan hemen kullanmanızı öneririz. Wartune Ultra’nın resmi iş ortağı olan JollyMax, dünya genelindeki oyunculara farklı bölgesel sunucularda kolay, hızlı ve güvenli oyun içi yükleme imkânı sunmaktadır:

Mart 2026’dan İtibaren Wartune Ultra Oyun İçi Kodları

Tüm hediye kodları, Wartune Ultra’nın EST, CET ve SGT sunucularında kullanılabilir ve geçerlidir.

Hediye KodlarıSon Kullanma TarihiKod İçeriği
WTL-JMVIP330 Nisan 2026Sylph Sepulcrum Lucky Bag x10 + Mahra Lucky Bag x10
——Wartune Ultra’nın resmi iş ortağı JollyMax tarafından sunulmaktadır
WTL-JM202631 Mart 2026White Iron x100 + Rune Stone Lucky Bag x2 + Sack of Gold x1
——Wartune Ultra’nın resmi iş ortağı JollyMax tarafından sunulmaktadır
WTL-SMILE52Kod güncelleniyor
WTL-CANIVA26Kod güncelleniyorStargazing Giftpack, Sky Secret Medicine, White Iron Lucky Bag x2
WTL-V777Kod güncelleniyorSack of Gold x1, Enhanced Bounty Scroll x5
WTL-V888Kod güncelleniyorSack of Gold x1, Lv. 5 Luck Stone x5
WTL-V999Kod güncelleniyorBound Balens x100, Sack of Gold x1

Wartune Ultra Hediye Kodları Nasıl Kullanılır?

Wartune Ultra’da hediye kodlarını kullanarak ödüllerinizi almak için aşağıdaki basit adımları takip edin:

• Adım 1: Wartune Ultra oyununu açın.
  • Adım 2: “Benefits” menüsüne dokunun.
  • Adım 3: “Event Prizes” seçeneğini seçin.
  • Adım 4: Hediye kodunu metin kutusuna girin.
  • Adım 5: Kodu kullanmak için “Claim” butonuna dokunun.
  • Adım 6: Ana oyun ekranına dönün ve posta kutunuzu açın.
  • Adım 7: “Code Reward” e-postasına dokunun, ardından işlemi tamamlamak için “Claim” butonuna basın.
Wartune Ultra oyun hediye kodları nasıl kullanılır?

Önemli bir not olarak belirtmek gerekir ki “Benefits” ekranı yalnızca 15. seviyeye ulaşmış oyunculara açılmaktadır. Eğer bir kod çalışmıyorsa, yazım hatası olmadığından emin olun ve kodu tam olarak göründüğü gibi girdiğinizi kontrol edin. Olası sorunları önlemenin en kolay yolu, kodu yukarıdaki listeden doğrudan kopyalayıp yapıştırmaktır.

Daha iyi bir oyun deneyimi ve gelişmiş oyuncu özelliklerine erişim için Wartune Ultra’ya JollyMax’ın resmi web sitesi üzerinden aşağıdaki bölgesel sunucularda yükleme yapabilirsiniz. Wartune Ultra’nın ötesine geçmek isteyenler için www.JollyMax.com adresinden daha fazla oyuna yükleme yapabilir ya da daha fazla uygulamayı şarj edebilirsiniz kolay, hızlı & güvenli bir şekilde.

APK Android Oyunları ve Uygulamaları
Diğer Oyun Platformları
Genel
iOS iPhone iPad Oyunlar ve Uygulamalar
Mobil Oyunlar ve Uygulamalar
Nintendo Switch Oyunları ve Uygulamaları
PC Oyunları ve Uygulamaları
PlayStation Oyunları ve Uygulamaları
Web Oyunları ve Uygulamaları
Xbox Oyunları ve Uygulamaları
Scroll to Top